Tuinbeurzen

do 1 okt 2015 om 15:46 door Cathy

La Feuillerie Celles

Afgelopen weekend was La Feuillerie 'the place to be' voor de plantenliefhebber. Gewoon een super gezellige plantenbeurs! De plaats waar ik collega-kwekers/vrienden terugzie na de zomer. De gezellige parktuin is één van de weinige beurzen waar enkel planten aangeboden worden. We kregen prachtig weer voorgeschoteld en er was een ontspannen sfeer. Als je er niet bij was, 'save the date' voor volgend voorjaar : 23 en 24 april 2016. Met een thema waar ik blij van word : Petites fleurs, grandes bonheur. Vrij vertaald : kleine bloemetjes/plantjes, veel plezier!

Herfstfeest in de Tuinen van Aywiers

Volgend weekend zijn we te gast in de abdij van Aywiers (Lasne) die dit najaar zijn 800ste verjaardag viert. Op dit prachtige domein vind je tal van exposanten uit Belgie, Nederland en Frankrijk. De herfst in Aywiers is een aanrader. Prachtige herfstkleuren, oude bomen, de vijver en uiteraard de moestuin maken een bezoek de moeite waard. Tal van randanimatie, een boekvoorstelling en workshops maken het plaatje compleet. Als je nog geen plannen hebt dit weekend, kom de herfst opsnuiven in Aywiers.

Tuindagen van Beervelde

kusamono op Beervelde 2015

kusamono op Beervelde 2015

Voor mij eindigt het beursseizoen in Beervelde. De Tuindagen van Beervelde blijft een vaste waarde en een aanrader voor wie graag tuinbeurzen bezoekt. Met dit najaar als thema Japan, zal er voor jong en oud terug veel te beleven vallen. Het thema vormt sowieso steeds een uitdaging voor ons. Deze keer leggen we de nadruk op enkele leuke (rots)planten uit Japan. Kom ze op onze stand ontdekken! En stellen we kusamono of accentplantjes voor, een toffe toepassing van ons rotsplanten-assortiment! Misschien tot in Beervelde!!